30 kesäkuuta 2008

Viimeiset viikot Sydneyssa

En koskaan halunnut uskoa etta se paiva koittais kun mun pitaa vihdoin lahtea taalta pois. Oon ollu taalla niin kauan. Oon kattonut kun monet kaverit on lahteny Suomeen mutta ma oon aina vaan jaany. Mut nyt on sit vihdoin mun vuoro. Se ei tunnu kivalta mutta kai se on tehtava joskus. Ja jos en nyt syksylla palaa koulun penkille niin sit en varmaan palais koskaan..

Ostin siis lennot tossa pari viikkoa sitten ja lahtopaiva on lauantai 19.7. Sopivasti lahden just pois alta kun meidan lahella olevassa Randwick Racecoursessa pidetaan World Youth Day tuona viikonloppuna ja sinne odotetaan tuhansia ihmisia ihmettelemaan Paavia... Meidan lahella katuja suljetaan jne, joten ihan hyvaan aikaan lahdetaan. Bennyn kanssa mennaan siis kahdeksi viikoksi Vietnamiin ja Benny lentaa sit sielta takas Sydneyyn ja ma jatkan matkaa yksin. Lennan Hanoista elokuun alussa Singaporeen josta parin paivan jalkeen lennan sit Pekingin kautta Suomeen... Singaporesta sai halvemmat lennot kuin Vietnamista joten siksi tama pieni kiertotie... Ei hirveesti kiinnosta menna Singaporeen kun oon siella jo kaksi kertaa kaynyt mutta voishan asiat olla pahemminkin.. :)

Nyt sit vaan yritan tehda kaikkia juttuja mita on koko 1,5v aikana pitany tehda mutta ei oo koskaan saanu tehtya... yks on ratsastaa hevosella jossain tuolla kukkuloilla.. tai sit rannalla. Rannalle halusin ratsastamaan jo sillon 1998 kun olin taalla vaihtarina, mutta en ikina sit saanu aikaseks. Talla kertaa vannoin etta nyt meen, mut enpa oo menny. :( enka usko etta ehdin menna.. nyyh.. Pitaa kayda viimesta kertaa Darling Harbourissa ja vilkuttamassa moimoit oopperatalolle ja sillalle. Ja pitaa kayda vikaa kertaa aamulenkilla Centennial Parkissa, ja Coogee beachilla jossa on vietetty monet aurinkoiset paivat kesalla... Ja kaikissa lemppariravintoloissa hakemassa take awayta. Tollasia pienia arkipaivan asioita tulee kyl hirvee ikava. Taalla on niin tottunu tekemaan jotain tai kaymaan jossain jne niin tulee olemaan outoa etta yhtakkia ei sit voikaan enaa tehda niita asioita. :( tulee ikava sitakin kun mennaan meilta bussilla keskustaan ja Oxford streetilla nakee keskustan pilvenpiirtajat ja Centerpoint towerin ja Hyde Parkin jnejnejne ja aina tajuu et WOW ma oon oikeesti Sydneyssa. TUlee ikava Liverpool Streetia jota pitkin aina ennen kaveltiin Darling Harbouriin ja Home clubille perjantai-iltasin. :( noh. tata vois jatkaa loputtomiin. ehka pointti tuli selvaks. :)

Irtisanoin itteni toista tanaan mutta oon siella varmaan tan ja ens viikon. extra dollarit ei oo koskaan pahitteeks. mut oon kylla niin kyllastyny muutamiin ihmisiin siella etta saatan lopettaa ens viikon puolivalissa jo. tuntui kylla pahalta sanoa etta lahden, varsinkin kun mun pomo mulle kerran sanoi etta on tosi ikava juttu kun han antaa backpackereille mahdollisuuden mut sit ne puukottaa hanta selkaan ja onkin vaan kuukauden pari toissa vaikka lupaa olla 6kk tms.... hehe... mut kuka palkkais sut jos sanot etta oot vaan 2kk toissa siella... ei kauheen moni.

mitas muuta. viikonloppusin ei olla hirveesti mitaan tehty. Aika hiljasta ollut. Viime perjantaina mentiin kattomaan uus Indiana Jones leffa Gold Classissa Bennyn serkun ja sen miehen kanssa. Tykkasin leffasta ja kokemuksena Gold Class oli extra $20 arvoinen! Salissa oli ehka jotain 25 tuolia eli se oli lahes yksityisnaytos. :) Tuolit oli mielettoman isoja lepotuoleja joista sai saadettya selka ja jalkanojaa (vai mikska sita kutsutaan). Ennen leffaa juotiin drinksut hienossa GOld Classin lounge baarissa ja sit sielta sai tilata (maksaa erikseen kyllakin...) juomia jotka tarjoilijat sit tuo sinne teatteriin sulle just siihen aikaan kun haluut. Tilattiin myos mieleton antipasto lautanen jota oli sit kiva siina leffan aikana mutustella. jos suomessa ei oo tata niin ma pistan ehdottomasti Finnkinolle aloitteen! :D ei tee kylla mieli menna tavalliseen naytokseen enaa ollenkaan. hauska kokemus!

Sellasta taalla. Eipa oo aikaa muuta kirjotella kun nettiaika loppuu taas ihan just.
Hauskaa kesanjatkoa sinne taalta talven keskelta (vaikka ei eilinen 25C kylla oikein talvelta tuntunut :D )!

kohta nahdaan

marjo

Ei kommentteja: