23 toukokuuta 2008

Cafe Caliniere vs. Boost Juice

On mussa varmaan jotain vikaa kun en lahteny Queenslandin lampoon vaan jain tanne viluiseen Sydneyyn... Lento oli ja meni ja jai kayttamatta, ja nyt siis asun taas Sydneyssa ja kayn toissa. Olinhan ma kokonaiset 2 viikkoa lomalla ku piti olla 4kk! :)

Tuli sellanen fiilis etten enaa jaksanut reissata taalla Australiassa ja varsinkin yksin. Jos olis ollu joku kaveri jonka kanssa menna niin varmasti olisin mennyt mutta ei toi yksinreissaaminen enaa kiinnosta. Eri asia on jos olis jossain muualla pain maailmaa mutta naa aussihostellit on nahty eika se meno kiinnosta mua enaa (ei oikeastaan koskaan kiinnostanutkaan, taisin lahtea reissuun muutama vuosi liian myohaan...:( ) Paatin siis jaada Sydneyyn ja parin viikon lusmuilun jalkeen lahdin metsastamaan toita. Eipa siina paljon tarvinnut metsastaa kun yhdesta citykahvilasta jo pyydettiin tekemaan trial seuraavana paivana. Ja sinne ma sit jain. Ihan kivaa olla taas tarjoilijana vaikka aluks se tuntu ihan tyhmalta mutta kun siihen tottuu niin se on ihan ok. Palkka ei oo mikaan huima... 4 dollaria vahemman tunnilta kun mita sain Broomessa mutta ei mulla oo mitaan mita varten nyt pitas saastaa niin 15d tunnilta kelpaa ihan hyvin. Teen ainoastaan paivavuoroja, seka mulla tulee olemaan viikonloput vapaat joten kavi itseasiassa tosi hyva tuuri. Monessa kahvilassa pitas olla joka vkl toissa ja yleensa iltaisin. varsinkin noilla turistialueilla kuten Darling Harbourissa mista olis myos saanu toita ihan varmasti mutta kun taa kahvila on cityssa niin sen asiakaskunta koostuu paaasiassa businessihmisista jotka ovat siis vapaalla viikonlopun ja nain ollen kahvila ei ole edes auki sunnuntaisin. Aasialaisia opiskelijoita siella kay kans tosi paljon. Ne asuu kaikki keskustan pilvenpiirtajissa (pappa och mamma betalar) ja niilla ei kai oo iltasin muuta tekemista kun tulla kavereiden kanssa hengailemaan kahvilaan ja polttamaan keuhkonsa pihalle (onko olemassa yhtaan aasialaista (aasialaisilla tassa yhteydessa tarkoitan kai lahinna kiinalaisia) joka EI polta tupakkaa?). ainoo huono puoli tossa tyossa on etta siella on melkein pelkastaan ranskalaisia toissa ja kylla ainakin noiden tyokavereiden perusteella voin sanoa etta kylla ranskalaiset on tosi toykeita. ja olen tavannut myos elamani ensimmaisen kerran henkilon slovakiasta ja hankin on todella toykea. tai ehka se vaan johtuu siita etta ma oon uus tyontekija ja ketaan ei vaan kiinnosta. no, paatin olla valittamatta muista ja ajatella vaan niita dollareita jotka rapsahtaa tilille joka toinen viikko.

Mulle tarjottiin toita myos Boost Juice baarista mika on tekee tallasia smoothieseja jne. Kavin siella viime tiistaina tekemassa trialin mutta paatin lopulta etta jaan Calinieriin. Boost juicesta ne olis tarjonnut mulle kokopaivatyota mutta palkka oli hieman huonompi kuin kahvilassa ja niita mehuja on niin hemmetin paljon etta musta tuntuu etta se tyo olis ollu aika stressaavaa ennen kuin olis muistanu tyyliin ulkoa mita mihinkin mehuun tulee ja kuinka paljon. Nain vanhana kun ei oikein enaa jaksa (tai pysty hehe) opetella niin paljon uusia asioita (tai ainakaan turhia uusia asioita) niin paatin etta musta ei taida tulla uutta jasenta Boostin tiimiin. Olis ollu toisaalta kivaa, ja pomokin oli mukava sellanen nuori ihan oknakonen kundi hahah, mut ei sittenkaan. Niin ja siella tyokaverit olis ollu 18v teineja (sillon kun ma olin 18 MA EN kyl enaa ollu teini hahah, sori kaikki 18v ihmiset). teini vs. ranskalainen. hmm.. molemmat aika pahoja.. mut valitsin ranskikset.

jees etta sellasta. Eipa taalla paljon muuta sit oo tapahtunu. Kaytiin pari viikkoa sit kattomassa Tiestoa ja parin viikon paasta on Armin van Buuren tulossa pitamaan meille onnekkaille Sydneylaisille Armin Only bileet! Ilmat on ollu ihan lampimat paivisin mutta kylla taalla pitkahihainen on jo pistettava paalle. Mun Queensland-budjetti on taidokkaasti tuhlattu jo uusiin talvivaatteisiin (nyt kun kayn keskustassa toissa niin piti ostaa vahan tyylikkaampia vaatteita kun en kehdannut nousta bussiin reisitaskuhousuissa ja hupparissa kun kaikki muut on pukeutunu mustaan...) eipa tassa muuta talla kertaa. pitaa lahtea etsimaan kaulahuivia ja sormikkaita ennen kuin kaupat menee kii. jee perjantai ja viikonloppu edessa!

tsau!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

moi vaan. kyllä tuntuu jo siltä että olet saanut tarpeeksi siellä olosta. kiva kun tulet taas suomeen. vaikka voi olla että tää tuntuu tosi tyhmältä aluksi.kaikkeen tottuu.;)kiva kun tulet!!!!!!!!!tulisit jo...!!!!!!!!ä